Veel wijkbewoners namen een kijkje op de Souk in Leiden-Noord. (Foto's: Bram Pater).

Jaarlijkse Souk in Leiden-Noord

Zondag werd bij Buurthuis ’t Spoortje de jaarlijkse Souk gehouden. De werkgroep Kleurrijk Leiden Noord organiseert de markt waar allerlei organisaties uit de wijk zich kunnen presenteren. Zo konden de bezoekers bij de stand van het Tam Tamfestival kijken naar de TV-uitzending en de foto’s van het Gouden Appeltje dat Máxima in mei van dit jaar uitreikte.

Voor ’t Spoortje speelde een duo Turkse Muziek waar kinderen op dansten. Ook bij de suikerspintent was het dringen geblazen. De kinderen konden zich verder laten schminken en de Leidse zanger Sjaak Verkade trad op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×