PvdA wil huursubsidie voor kamerbewoners

“In navolging van de Delftse lokale partij STIP (Studenten Techniek In Politiek) zullen wij in de raadsvergadering van 8 oktober een motie indienen over huursubsidie voor onzelfstandige woonruimte,” zo valt te lezen op de website van de PvdA. “In Groningen is zo’n motie al aangenomen. We hopen dat er ook in de Leidse raad een meerderheid voor te vinden is – dat zal toch wel? Want de woningnood in studentensteden kan hiermee sneller worden opgelost”.

Eerder hield ook D66 al een pleidooi voor huursubsidie voor studenten en andere kamerbewoners. De partij stelde in maart van dit jaar schriftelijke vragen aan het college, maar deze zijn nog steeds niet beantwoord.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×