Pechtold wordt burgemeester in Wageningen. (Foto: Rachid Finge).

Laatste keer voor Pechtold en Laurier

De commissievergadering Economie en Verkeer van afgelopen woensdag markeerde de allerlaatste voor commissievoorzitter Jan Laurier (GroenLinks) en wethouder Alexander Pechtold (D66). Pechtold ruilt zijn Leidse functie als wethouder van onder andere Verkeer, Cultuur en Sport in voor die van burgemeester van de Gelderse gemeente Wageningen.

Jan Laurier is de afgelopen vijftien jaar zowel raadslid als wethouder geweest. Als reden van vertrek gaf hij onder andere aan genoeg te hebben gehad van de soms vervelende sfeer in de Leidse politiek.

Dezelfde vergadering kende tevens het debuut van mevrouw Van Bovenkamp, de nieuwe notuliste. In haar hoopt de commissie een oplossing te hebben gevonden voor het ontbreken van uitgewerkte notulen, waar de afgelopen maanden sprake van was.

Leiden laurier pechtold


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×