Drie woninginbraken

Donderdagmiddag is in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan ingebroken. Men wist de woning binnen te komen door de voordeur open te breken. Uit de woning werden paspoorten en geld weggenomen. In de avond werd ook ingebroken in een woning aan de Galgewater. Nadat de hele woning doorzocht was, is men er met een digitale camera vandoor gegaan. Het is nog niet duidelijk hoe de inbreker het huis is binnengekomen.

In een woning aan de Meerhof werd eveneens in de avond ingebroken. Mogelijk is men met een valse sleutel binnengekomen. Er werd een dvd-speler en dvd’s buitgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×