Justitie vraagt aandacht voor oude moordzaken

Justitie heeft nog enkele honderdduizenden euro’s klaarliggen voor degenen die de gouden tip leveren in enkele tientallen onopgeloste zaken. Daaronder een aantal zaken die landelijke bekendheid kregen, maar ook voor een nooit opgeloste moordzaak in Leiden vraagt justitie nog steeds de medewerking van het publiek. Het gaat op de moord op de toen 79-jarige Charles Langeveld die op 7 juni 2000 in zijn woning in de Marnixstraat om het leven werd gebracht.

Langeveld werd op geweldadige wijze om het leven gebracht. Vier dagen voordat zijn stoffelijk overschot werd gevonden, werd hij voor het laatst in leven gezien.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×