Leidenaar verzint overvallen

De politie heeft afgelopen vrijdag een 64-jarige man uit Leiden aangehouden die een aantal overvallen op het cafe waar hij werkt heeft verzonnen. In september deed de man drie keer aangifte van een overval. Hij heeft nu bekend het geld zelf te hebben gestolen.

Twee keer zouden overvallers een geldbedrag uit de kassa van het bedrijf hebben weggenomen. Bij de overval van dinsdag 23 september kon de kassalade niet worden geopend en verdwenen de daders zonder buit. Tijdens het onderzoek van de laatste overval stuitte de politie op tegenstrijdige verklaringen van de Leidenaar.

Deze bekende de valse aangiften en de diefstal. De politie heeft de Leidenaar aangehouden en maakt proces-verbaal tegen hem op. In overleg met de officier van justitie gaat de politie proberen de kosten van het onderzoek op de verdachte te verhalen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×