Dode man aangetroffen bij park Cronesteyn

Woensdagmorgen is rond 8.50 uur het lichaam van een man aangetroffen bij de parkeerplaats van polderpark Cronesteyn. De politie Hollands Midden gaat uit van een misdrijf en heeft een onderzoeksteam van 30 man geformeerd. Het lichaam is nog niet geïdentificeerd. Naast een sporenonderzoek is er inmiddels ook een uitgebreid buurtonderzoek in gang gezet. De politie zoekt getuigen die op dinsdagavond 30 september en/of in de nacht van dinsdag op woensdag in of rond de parkeerplaats van park Cronesteyn iets of iemand hebben gezien. Getuigen worden dringend verzocht telefonisch contact op te nemen via 071–5258765.

In verband met het onderzoek wil de politie geen nadere mededelingen doen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×