Eigen praalwagen van Milieu en Beheer in 3 oktober-optocht

De dienst Milieu en Beheer heeft dit jaar een ereplaats in de 3 oktoberoptocht. Een levensgrote Holle Bolle Gijs staat symbool voor de werkzaamheden van de dienst. Onvermoeid schrokt hij afval naar binnen en vraagt om meer. De dienst heeft een plaats in de optocht gekregen, omdat ze er bij alle evenementen voor zorgt dat het feestterrein zo snel mogelijk weer is opgeruimd.

De figuur van Holle Bolle Gijs is een verwijzing naar het project ‘Leiden ruimt op!’. Doel van dit project is een schonere en mooiere stad. De praalwagen roept inwoners op een bijdrage te leveren aan het opgeruimd houden van Leiden. Niet alleen tijdens het 3 oktoberfeest, maar op alle dagen van het jaar.

Advertentie

Leiden 3 Oktober


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×