DWARS presenteert uitgaansrapport

Leiden is een veilige uitgaansstad, maar er is een tekort aan dansgelegenheden. Dat vindt het grootste gedeelte van de Leidenaren die hebben meegedaan aan de uitgaansenquête van DWARS, de politieke jongerenorganisatie van GroenLinks. DWARS heeft inmiddels alle 267 enquêtes verwerkt in een rapport, dat ze van plan is te presenteren aan alle raadsfracties in de gemeente. De jongeren komen daar net op tijd mee, omdat de Leidse politiek in de herst besluiten gaat nemen die te maken hebben met het uitgaansleven.

Het uiteindelijke doel van DWARS is om een publieke discussie over het Leidse uitgaansleven op te starten. Zelf pleit DWARS onder andere voor ruimere openingstijden van uitgaansgelegenheden. Het complete rapport staat hier online.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×