Leefbaar Leiden wil vuurwerkoverlast voorkomen

1

Leefbaar Leiden wil dat de gemeente komend najaar streng optreedt tegen vuurwerkoverlast. “Het zeer vroegtijdig afsteken van vuurwerk zorgt voor veel overlast, vooral onder ouderen van dagen, jongeren en huisdieren”, aldus de partij in een brief aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Ook wijst de partij op de schade die door vreugdevuren wordt veroorzaakt aan het wegdek en bijvoorbeeld papiercontainers. Om die schade te voorkomen vraagt Leefbaar Leiden om een pakket aan preventieve maatregelen.

Delen

1 reactie

  1. Jaap van der Plas op

    Bovendien. Als het eenmaal oud en nieuw is heb je je buik meer dan vol van dat geknal en gegier. Er zijn plaatsen waar je jezelf echt twee maanden lang in oorlogsgebied waant. Heel jammer.

Je bent nu offline