Tijdens de open dag kunt u dit poesje niet meteen meenemen, maar wel een afspraak maken om hem later op te halen.

Open dag bij dierenasiel Stevenshage

Net als andere jaren houdt het Dierentehuis Stevenshage op dierendag, 4 oktober, open huis om mensen uit Leiden en omgeving een kijkje achter de schermen te geven. Dit jaar is de open asieldag écht op dierendag 4 oktober, omdat deze dag precies op de eerste zaterdag van de maand valt. Tijdens de open dag worden er verder lezingen gegeven en is er een rommelmarkt. Ook zijn verschillende andere diervriendelijke organisaties, zoals Bont voor Dieren en de Dierenbescherming, met een stand aanwezig. Voor de kinderen is er een springkussen en de mogelijkheid om zich te laten schminken.

Informatie over het dierenasiel, over het pension dat ook bij het dierenasiel hoort, over donateur worden van het asiel, over vrijwilligerswerk doen bij het asiel: dit vindt u bij de kraam van ‘Stevenshage’. Direct naast deze kraam worden (natuurlijke) diervoeders van de firma Tijssen verkocht, waarvan de helft van de opbrengst ten goede zal komen aan het asiel. Koop dus die week eens uw dierenvoer op de open asieldag en steun daar het asielwerk mee én doe uw huisdier een plezier.

Programma:
Tussen 11.00 en 16.00 uur worden er vier interessante lezingen gehouden. Ook bij wind en regen blijft dat leuk en goed te doen, want de sprekers kunt u beluisteren in de grote tent die buiten staat.

De onderwerpen en sprekers (tijden onder voorbehoud) zijn:
11:30 uur: probleemgedrag bij honden: Henny Dorsman
12:30 uur: natuurgeneeskunde voor dieren: Nicolette Bloemendaal
13:30 uur: fysiotherapie voor dieren: Floor de Ruiter
14:30 uur: speurhonden opleiding: Marcel Visser

Al deze sprekers zijn deskundigen in hun vak en mensen van de praktijk. Het publiek hoeft dus niet alleen te luisteren, maar kan ook vragen stellen.

Advertentie

Leiden stevenshage


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×