Vermoorde man is Leidenaar

De man die gistermorgen dood werd aangetroffen op het parkeerterrein van Polderpark Cronesteyn is een 23-jarige Leidenaar. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. De familie van het slachtoffer is in kennis gesteld. Hoe de man om het leven is gebracht, wil het OM in het belang van het onderzoek niet zeggen.

De politie zoekt getuigen die op dinsdagavond 30 september en/of in de nacht van dinsdag op woensdag in of rond de parkeerplaats van park Cronesteyn iets of iemand hebben gezien. Getuigen worden dringend verzocht telefonisch contact op te nemen via 071–5258765.

Advertentie

Leiden litouwer


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×