Foto's: Marjo Heemskerk

Minikoraal op Garenmarkt

Woensdagmorgen is, voor de eerste keer op de Garenmarkt, het Minikoraal gehouden. Zo’n 1900 scholieren uit groep zeven en acht zongen onder leiding van burgemeester Pieter van der Werf oud-hollandse liederen. Eerdere jaren werd de uitvoering in het Van der Werfpark gehouden. Doordat de opkomst elk jaar groter wordt, moest men nu noodgedwongen uitwijken naar de Garenmarkt.

Onder de aanwezigen was ook burgemeester Henri Lenferink die dit jaar zijn eerste 3 oktober viert. Hij genoot met volle teugen of, zoals hij het zelf zei: “Als je van buiten Leiden komt en zoiets meemaakt… dat is werkelijk iets fantastisch kan ik u zeggen!”

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×