Minikoraal op Garenmarkt

Woensdagmorgen is, voor de eerste keer op de Garenmarkt, het Minikoraal gehouden. Zo’n 1900 scholieren uit groep zeven en acht zongen onder leiding van burgemeester Pieter van der Werf oud-hollandse liederen. Eerdere jaren werd de uitvoering in het Van der Werfpark gehouden. Doordat de opkomst elk jaar groter wordt, moest men nu noodgedwongen uitwijken naar de Garenmarkt.

Onder de aanwezigen was ook burgemeester Henri Lenferink die dit jaar zijn eerste 3 oktober viert. Hij genoot met volle teugen of, zoals hij het zelf zei: “Als je van buiten Leiden komt en zoiets meemaakt… dat is werkelijk iets fantastisch kan ik u zeggen!”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline