Mishandeling en beroving op Valkenpad

Een 16-jarige jongen uit Leiden is in de nacht van vrijdag op zaterdag op het Valkenpad mishandeld. Een tweede jongen uit Leiden, eveneens 16 jaar, die met hem opliep, werd beroofd van zijn fiets en mobiele telefoon. De beroving en diefstal werd gepleegd door vier nog onbekende jongeren die ze tegenkwamen.

Iemand uit de groep vroeg de twee om een aansteker. Toen deze niet werd teruggegeven, volgde een woordenwisseling. Eén van de jongeren uit de groep gaf vervolgens een vuistslag op de neus van één van de 16-jarigen. De groep pakte vervolgens een fiets en mobiele telefoon van de andere jongen en ging er vandoor.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×