Twee aanhoudingen na vechtpartij op kermis

De politie heeft vrijdagavond op de kermis een 23-jarige man uit Voorschoten en een 40-jarige man uit Leiden aangehouden in verband met de mishandeling van een 38-jarige kermisexploitant uit Apeldoorn. Toen de politie arriveerde, waren de drie nog in een vechtpartij verwikkeld.

Aanleiding voor de vechtpartij was een opmerking van de kermisexploitant over het gedrag van het zoontje van één van de verdachten. De man uit Apeldoorn liep schaafwonden en bulten op en voelde zich na de vechtpartij misselijk. Ook had hij hoofdpijn. De politie heeft de twee verdachten aan het bureau gehoord. Na het opmaken van een proces-verbaal werden de twee later op de avond weer op vrije voeten gesteld.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×