Churchilllaan 1,5 uur dicht na aanrijding

Op de Doctor Lelylaan vond woensdagmorgen rond 08.20 uur een aanrijding waarbij één personenauto en drie bestelauto?s waren betrokken. Een 34-jarige vrouw uit Leiden die de personenauto bestuurde en haar 9-jarige dochter die bij haar in de auto zat, werden met nekklachten overgebracht naar het LUMC. Zij konden het ziekenhuis in de loop van de ochtend weer verlaten.

De andere bij de aanrijding betrokken bestuurders van de bestelauto?s, een 39-jarige man uit Katwijk, een 54-jarige man uit Leerdam en een 31-jarige man uit Den Haag, bleven evenals diverse inzittenden ongedeerd. De aanrijding gebeurde nadat één van de achter elkaar rijdende auto?s afremde. Vervolgens ontstond er een kettingreactie toen het achterste voertuig niet meer op tijd tot stilstand kon komen. De weg in de richting van de Churchillaan is door het ongeval tot 10.00 uur afgesloten geweest voor al het verkeer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×