LUMC doet mee aan Nationale Wetenschapsweek

Dit jaar zal het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) voor het eerst meedoen aan de Nationale Wetenschapsweek. In het kader daarvan zal het ziekenhuis een dag met verschillende activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een wetenschapsmarkt, waarop verschillende afdelingen zich presenteren. Het LUMC wil daarmee haar rol als wetenschappelijk instituut benadrukken en biedt het publiek een kijkje achter de schermen.

De dag is overigens ook nadrukkelijk bedoeld voor kinderen. Zo is er voor hen een verrassing af te halen bij de Informatiekraam op het Leidse Plein. Verder zijn er demonstraties van de nieuwe kinderhoortest voor jonge kinderen en door middel van een video in uw eigen oor kijken. Ook het Anatomisch Museum, dat slechts drie dagen per jaar voor het publiek geopend is, is op deze dag te bezichtigen. Het LUMC nodigt iedereen van harte uit op 19 oktober tussen 11.30u en 17.00u.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×