Pupillen 3 van de Keytown Hitters zijn kampioen geworden. (Foto: PR).

Pupillen 3 van Keytown Hitters kampioen

De pupillen 3 van de Leidse Honk- en Softbalvereniging Keytown Hitters zijn kampioen geworden. Het was een spannend jaar, waarin De pupillen 3 het seizoen met slechts zeven mensen begonnen. Toch waren ze in staat om bijna alle wedstrijden winnend af te sluiten. In de loop van het jaar werd pupillen 3 aangevuld met nieuwe leden. Het huidige Pupillen 3 heeft momenteel 18 leden.

Voorziiter Frans Blok van de Keytoen Hitters: “Dat de pupillen kampioen zijn geworden is onder andere te danken aan de teamgeest, de coaches en de training. De strategie van de Keytown Hitters bij wedstrijden is ontleend aan “Professional Baseball”. Deze strategie is agressief in de aanval en de verdediging. Veel teams blijken niet opgewassen tegen de voortdurende druk van de pupillen en zwichten al snel. De pupillen trainen hard volgens deze formule en gaan zienderogen vooruit. Het kampioenschap is een bevestiging van de aanpak van de Keytown Hitters.”

“Wij zijn heel erg blij met dit kampioenschap” volgens de voorzitter Frans Bolk, “het is het derde kampioenschap op rij, dat laat zien dat we op de goede weg zijn”. De pupillen variëren in leeftijd van 7 tot en met 12 jaar.

Leiden keytown hitters


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×