Politie houdt dronken automobilist aan

De politie hield op maandag 13 oktober rond 12.35u een 37-jarige automobilist uit Katwijk aan op de Plesmanlaan. De politie vernam dat de man op de Beestenmarkt dronken in zijn auto was gestapt. Even later kreeg de politie de melding dat de man over het fietspad bij het Centraal Station reed. Op de Plesmanlaan kreeg de politie de auto in het zicht. Met veel moeite wisten de agenten de automobilist te stoppen, waarna hij werd aangehouden. De ademanalyse gaf als uitslag 1010 ug/l. Dat is ruim 4,5 keer de toegestane hoeveelheid. De politie kon het rijbewijs van de man niet invorderen, om de simpele reden dat dit al eerder was gebeurd, toen de man ook al werd aangehouden wegens rijden onder invloed. De politie maakt proces-verbaal tegen de verdachte op.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×