Dode en zwaargewonde bij botsing scooters

Een nog onbekende scooterrijder is vrijdagochtend in Wassenaar om het leven gekomen door een botsing met een andere scooter. De bestuurder daarvan is in kritieke toestand naar een ziekenhuis overgebracht. Een meisje dat achterop een van de scooters zat, raakte lichtgewond. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd.

update vrijdagavond: Het gaat om een jongen (17) en een meisje (17) uit Wassenaar.

De aanrijding gebeurde rond 07.30 uur door nog onbekende oorzaak op het fietspad van deRijksstraatweg. De jongen die is omgekomen, was op slag dood. De politiewoordvoerder kon de identiteit van de slachtoffers nog niet vrijgeven, omdat de familie nog moet worden ingelicht.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×