Galerie de Rode Cirkel in de Doezastraat. Rechts de vermiste schildersezel.

Galerie wil speciale schildersezel terug

Galerie de Rode Cirkel aan de Doezastraat is op zoek naar de schildersezel die daar tijdens de openingstijden voor de deur stond. De galerie werd vorige maand officieel geopend door burgemeester Lenferink en houdt nu haar eerste tentoonstelling. Deze is gewijd aan het werk van de overleden Anne-Marie Buschman, de vorige eigenaar van de galerie. Haar broer Henny hoopt dat de ‘vinder’ de schildersezel snel terug zal brengen.

“Wegens gehaast vertrek zijn wij vergeten om die ezel binnen te zetten. Hij is zwaar van de verfspatten, maar toch heeft iemand de moeite genomen zich over deze ezel, die voor ons veelgevoelswaarde heeft, te ontfermen. Wij zijn diegene dan ook van harte dankbaar, maar het idee dat iemand anders op deze ezel gaat kwasten… daar rust geen zegen op,” aldus Henny Buschman die hoopt dat schildersezel snel terug wordt bezorgd.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×