Fietsverlichtingsactie in Centrum

De Fietsersbond houdt op donderdagavond 30 oktober vanaf 19.00 uur een fietsverlichtingsactie in het centrum van Leiden. Leden van de bond geven daarbij voorlichting over producten en reparatie, en helpen fietsers ter plekke hun fietsverlichting brandend te maken. De bond weet als geen ander dat er veel slechte verlichting op de markt is en dat verlichting snel stuk gaat. Tijdens de fietsverlichtingsactie krijgen fietsers antwoord op al hun vragen en praktische hulp bij het repareren van eventuele defecten. De Fietsersbond loopt hiermee vooruit op aangekondigde handhavingsacties van de politie.

“Wij weten dat fietsverlichting belangrijk is, maar weten uit ervaring ook dat het vaak knap lastig is om je licht brandend te houden. Met deze actie willen we fietsers daarbij helpen. Met reparatie en reparatietips, maar ook met voorlichting over bijvoorbeeld batterijverlichting, die veel minder snel kapot gaat”, aldus Eline Molijn van de Fietsersbond in Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×