D66: Brief NS over treintaxi 'onheilspellend'

De fractie van D66 in de gemeenteraad maakt zich zorgen over het lot van de treintaxi in Leiden. NS zal de treintaxidienst in principe per 15 december 2004 in Leiden beëindigen, maar laat de mogelijkheid open om de dienst na die datum voort te zetten. Dat schrijft NS in een brief aan de gemeente. D66 vindt deze brief ‘onheilspellend’. “NS overlegt met diverse overheden over voort-zetting, maar in Leiden heeft dat niet tot overeenstemming geleid. Ik hoop dat we de situatie kunnen vermijden dat de treintaxi hier na 15 december 2004 niet meer rijdt”, aldus Peter Bootsma van D66. Wethouder Hessing van Verkeer stelde Bootsma gerust: “De toon van de brief is inderdaad wat zorgelijk, maar er is nog voldoende tijd om met de NS in overleg te treden, zodat we continuering kunnen zekerstellen.”

Leiden treintaxi


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×