Meer inkomsten door lagere tarieven parkeergarages

De verlaging van de tarieven in de parkeergarages hebben er niet toe geleid dat de inkomsten zijn gedaald. Dat vertelde wethouder Hessing van Verkeer in de commissie Economie en Verkeer. “De inkomsten zijn zelfs gestegen. Nou kun je niet met 100% zekerheid zeggen dat de tariefverlaging ertoe heeft geleid dat het gebruik groter is geworden, maar ik vind dit in iedere geval bemoedigend.” De wethouder liet gelijk weten dat er binnenkort een campagne start om het parkeerimago van Leiden te verbeteren. Bovendien zal hij zich het komende half jaar bezighouden met de problematiek rond het Parkeerinformatiesysteem PRIS, dat momenteel niet goed functioneert.

Leiden parkeren


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×