Enquête Tuinstad uitgesteld

Wethouder Hessing zal de enquête over de parkeerperikelen in de wijk Tuinstad uitstellen. In september vroegen de bewoners van de Zoeterwoudsesingel door middel van een brief of het mogelijk is om een parkeerzonegrens te verplaatsen, zodat betaald parkeren mogelijk wordt. Daardoor zou de Zoeterwoudsesingel onder parkeerzone A vallen, die nu geldt in de binnenstad en niet in Tuinstad. De bewoners willen met deze maatregel een beter evenwicht tussen parkerende gasten en parkerende bewoners bereiken. De wethouder zit echter met andere prioriteiten, zoals bijvoorbeeld PRIS. “Ik vind alle problemen belangrijk, maar ik wil PRIS (Parkeer Route Informatie Systeem – red.) wat meer voorrang geven dan de enquête voor Tuinstad. Die schuift door naar een half jaar van nu. Dat is uitstel, maar zeker geen afstel”, beloofde wethouder Hessing.

Leiden tuinstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×