Politie ontmantelt hennepkwekerij

De politie heeft dinsdag een hennepkwekerij aan de Industrieweg in Voorschoten ontmanteld. De politie kwam de kwekerij op het spoor na een tip. Tijdens een controle bij het pand werd een sterke henneplucht geroken. In het pand trof de politie in twee trailers en in een kamer een hennepkwekerij aan. In totaal werden 600 planten gevonden plus de resten van de oogst van ongeveer 1000 planten. In het pand werd een 34-jarige Hagenaar aangehouden. Hij zou zich met de verzorging van de planten hebben beziggehouden. Na onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij hield de politie woensdagmiddag ook nog een 32-jarige man en een 33-jarige vrouw uit Voorschoten aan.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij en sluit meer aanhoudingen niet uit. De planten en de goederen die worden gebruikt bij de kweek van de planten zijn in beslaggenomen en vernietigd. De NUON stelt een onderzoek in naar het gebruik van de stroom.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×