Inbraakgolf teistert Leiden

Een getuige zag afgelopen maandagnacht omstreeks 03.35 uur een aantal mannen die een auto op de Watergeuzenstraat wegduwden. De getuige vond dit verdacht en schakelde de politie in. De politie trof de inmiddels verlaten auto met sleutels midden op de rijbaan aan. In de auto zaten een computer, een fotoscanner en een televisie. Uit onderzoek bleek dat de auto van bewoners van de Watergeuzenstraat is. Terwijl de bewoners sliepen was men de woning binnengekomen via een bovenlicht waarvan de uitzetijzers waren afgebroken. In de woning werden de autosleutels gevonden. Vervolgens werden de andere goederen in de auto geladen.

Afgelopen weekend werd ook in andere woningen ingebroken. Uit een woning aan de Klikspaanweg werden vrijdag een mobiele telefoon en een portemonnee weggenomen. Vermoedelijk is men, terwijl de bewoonster thuis was, omstreeks 18.00 uur de woning ingeslopen via een openstaand raam.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en die van zaterdag op zondag hebben onbekenden ingebroken in een woning aan de Moerbeistraat. Terwijl de bewoners sliepen kwam men binnen via de schuifpui. Nadat de autosleutels waren gevonden heeft men ook de Opel Astra van de bewoners meegenomen. De bewoners missen ook een fiets en een portemonnee.

Terwijl de bewoners thuis waren werd in de nacht van maandag op dinsdag in hun woning aan de Schelpenkade ingebroken. Men kwam binnen via een raam. Uit de woning werd onder andere een portemonnee weggenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×