Diaconessenhuis Leiden opent behandelcentrum

Het Diaconessenhuis Leiden is begin november met een behandelcentrum gestart. Het behandelcentrum is een servicegericht centrum, dat patiënten de mogelijkheid biedt na een kleine ingreep of onderzoek, rustig bij te komen in een bed of luxe stoel. Enkele jaren geleden moesten patiënten nog een aantal dagen worden opgenomen voor bijvoorbeeld een liesbreuk of besnijdenis. Nu wordt veel in dagbehandeling gedaan en met de komst van het behandelcentrum kunnen sommige patienten al na enkele uren naar huis. Er zijn tien bedden beschikbaar en zitgelegenheid voor patiënten, die bijvoorbeeld meerdere polikliniekbezoeken op één dag hebben. Het behandelcentrum is geopend van maandag tot vrijdag tussen 8.00u en 18.00u.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×