Dekbeddendief gepakt

De politie heeft afgelopen nacht een 29-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van diefstal uit een bedrijf aan het Lammenschansplein. Agenten zagen de man op het Lammenschansplein fietsen met drie zakken waar dekbedden in bleken te zitten. De man vertelde de agenten dat hij de zakken met dekbedden in de bosjes had gevonden.

De politie liet de man de vindplaats aanwijzen en ging vervolgens een kijkje nemen bij de opslagruimte van een beddenzaak, even verderop aan de Corbuloweg. De schuifdeur aan de achterzijde van het pand bleek open te staan. De politie heeft de Leidenaar aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×