Dodelijk ongeval op Kanaalweg

Een 32-jarige automobilist uit Voorschoten is begin van de middag op de Kanaalweg dodelijk verongelukt na een frontale aanrijding met een vrachtwagen. De automobilist reed omstreeks 12.30 uur over de Kanaalweg in de richting van het Lammenschansplein toen hij vermoedelijk onwel werd en op de andere weghelft terechtkwam. Daar botste hij frontaal tegen de vrachtwagen. De automobilist raakte bekneld in zijn voertuig en moest worden gereanimeerd. De automobilist overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Door de aanrijding ontstond achter de vrachtwagen een kop-staartaanrijding met een personenauto. Deze bestuurder liep licht letsel op. De bestuurder van de vrachtwagen, een 46-jarige Leiderdorper bleef ongedeerd. De Kanaalweg is in beide richtingen tot ongeveer 14.15 uur afgesloten geweest. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumaheliteam verleenden assistentie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×