VVD is brommeroverlast spuugzat

De Leidse VVD-fractie wil korte metten maken met overlast door brommers en scooters in de Sleutelstad. De partij wil dat gevaarlijk en asociaal brommer- en scootergedrag veel harder wordt aangepakt. Daarom roepen de VVD-raadsleden Rob de Rooij, Frederik Zevenbergen en Paul Laudy de Leidse bevolking op om hun klachten of opmerkingen over brommeroverlast bij hen te melden via een speciaal daarvoor in het leven geroepen website: //www.overlastinleiden.nl/. Onder het motto ‘Weg met de brommer- en scooterterreur!’ geeft de site iedereen de kans om zijn of haar mening te geven over de brommeroverlast.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×