Een cheque van ruim 3650 euro kon burgemeester Lenferink woensdagavond in Gaycafé De roze Beurs overhandigen aan het Aidsfonds. Links organisator en eigenaar van de Roze Beurs, Rogier van de Linden. (Foto's: Chris de Waard).

Burgemeester overhandigt cheque aan Stop AIDS Now!

Burgemeester Henri Lenferink heeft woensdagavond een cheuqe van bijna 4000 euro overhandigd aan de organisatie Stop Aids Now. Het geld is op maandag 1 december, Wereld Aids Dag, ingezameld bij Gaycafe De Roze Beurs aan de Oude Singel. Een loterij en veiling leverde zo’n 1500 euro op. Met de entreegelden en een deel van de baromzet, kwam de totale opbrengst op 3652,97 euro.

Stop aids Now is een project van het Aidsfonds. Het geld wordt besteed aan jongerenprojecten. Zowel burgemeester Lenferink als een vertegenwoordiger van Stop Aids Now wezen op het belang van een blijvende aandacht voor Aids. Niet alleen in Afrika is Aids een groot probleem. Ook in Europa, en in Nederland, stijgt het aantal mensen dat met HIV besmet raakt weer.

Advertentie

Leiden aids


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×