College dreigt met staken fietscontroles

Als de gemeenteraad niet instemt met de plannen van het College om foutgeparkeerde fietsen voortaan een boete te geven, stopt de gemeente helemaal met de fietscontroles, zoals het project Fiets fout = Fiets weg bij het Centraal Station. Dat bleek uit de reactie van VVD-wethouder Rogier van der Sande op kritiek vanuit de Leidse raad op de plannen die het College heeft om de fietsoverlast bij het station een halt toe te roepen. Vrijwel unaniem wil de raad dat er eerst meer plekken om fietsen te stallen bijkomen, voordat er boetes uitgedeeld gaan worden. Aan de bewering van Van der Sande dat er nu al voldoende capaciteit is in de directe omgeving van het station, werd weinig geloof gehecht door alle fracties met uitzondering van de eigen VVD.

Advertentie

Leiden fietsfout


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×