Vrijplaats Koppenhinksteeg goes Balkan

Vrijplaats Koppenhinksteeg staat zaterdag 20 december in het teken van de Balkan. Meestal denkt men dat de Balkan de regio in en rond voormalig Joegoslavië is, maar strekt zich uit van de Servische grens tot aan de Zwarte Zee. De avond begint met “Gadjo dilo”, een film uit 1997, die het verhaal vertelt van de Fransman Stéphane, die langs de grenzen van Fort Europa op zoek gaat naar de rijke cultuur van de Roma. De avond wordt vervolgd met een optreden van het duo Slupp & Swamy, die de aanwezigen zal meenemen op een muzikale reis door Zuid-Oost Europa. De deur gaat open om zeven uur. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×