Foto's: Bram Pater.

SP Tweede Kamerlid bezoekt Leiden Noord

Tijdens het bezoek, maandagmiddag, van SP Tweede Kamerlid Fenna Vergeer aan Leiden Noord, kwamen de ouders van de leerlingen van de vier scholen die in noord een Brede School moeten vormen met de mededeling dat ze het nut er niet van inzien om de vier verschillende scholen in één gebouw onder te brengen. “Zo krijg je nog geen integratie,” denken de ouders. Wel willen ze dat de scholen nauw gaan samenwerken. De ouders zijn wel voorstander van gemengde scholen om zo voor een goede integratie te zorgen.

In “Openbare Basisschool De Viersprong” in Leiden Noord werd Vergeer ontvangen door Talea van de Wal, directeur, Lucy Aubel, directeur van de “RK Basisschool De Singel” en de heer Warschauer, voorzitter van de Protestant Christelijke Schoolvereniging Leiden. Vergeer woont zelf in Leiden en heeft ook jarenlang in Leiden Noord gewoond.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×