Politie zoekt dader mishandeling

De politie is op zoek naar een man die in de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.30 uur, in de Morsstraat (nabij de 1e Binnenvestgracht) een 19-jarige man uit Leiden mishandelde. De Leidenaar werd plotseling van achter bij zijn schouder gepakt en kreeg onmiddellijk een klap tegen zijn hoofd. Het slachtoffer moest in het LUMC gehecht worden.

De politie onderzoekt de aanleiding voor de mishandeling. Kort voor de mishandeling vond op de Blauwpoortsbrug een heftige woordenwisseling plaats tussen de Leidenaar en een passant. De politie vraagt getuigen van dit incident contact met haar op te nemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×