RTV West voorlopig nog in de lucht

De provincie Zuid-Holland wil nader onderzoek doen naar de geldproblemen bij RTV West. Half februari volgend jaar wordt er een definitief besluit genomen. Tot die tijd krijgt de omroep de tijd om een toekomstplan op te stellen. In de tussentijd geeft de provincie geld om RTV West in de lucht te houden.

De provincie onderzoekt of andere partijen ook geld willen stoppen in de omroep. Het voorstel van Gedputeerde Staten moet morgen nog wel worden goedgekeurd door Provinciale Staten. De functie van rampenzender heeft een grote rol gespeeld bij het uitstellen van het faillissement van de omroep.

Advertentie

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×