Foto's: Chris de Waard.

Otis in kerstsfeer

Afgelopen zaterdag vrolijkte Musicalgezelschap Otis het centrum van Leiden op met kerstliedjes. Op de Haarlemmerstraat zorgde Otis voor een vrolijke kerstsfeer en dat sloeg goed aan. Ter hoogte van de dumpzaak van Peter Labrujère ontstond al snel een flinke opstopping, omdat het winkelend publiek massaal bleef luisteren.

In de eerste helft van 2004 gaat de nieuwe Nederlandse film ‘In Oranje”, geregisseerd door Joram Lürsen, in première. Hoofdrolspelers zijn o.a. Wendy van Dijk, Peter Blok en Thomas Acda. De film vertelt over de bijzondere band van een 12-jarig voetbaltalent met zijn overleden vader, zelf ook een bekende voetballer. Een kleinere verhaallijn beschrijft zijn weduwe (Wendy van Dijk), die haar troost zoekt bij haar nieuwe vriend (Peter Blok) en bij een musicalgezelschap. Hierbij gaat OTIS een rol spelen. Onlangs vonden, samen met de hoofdrolspelers, de repetities plaats in het Alettahof. Voor meer info over de film: //www.inoranje.nl/.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×