Politie zoekt getuigen gewapende overval

Een medewerker van een bedrijf uit Voorschoten is op maandag even na 12.00 uur beroofd van een fors geldbedrag. De man liep vanaf zijn auto over de Schoolstraat toen hij ter hoogte van de Rabobank door twee jongens op een zwarte scooter werd bedreigd met een vuurwapen. Nadat hij het geld had afgegeven zijn de twee weggereden via de Schoolstraat in de richting van Leiden. Tot nu toe heeft de politie twee getuigen gehoord. Andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief). Het gaat om twee donkergeklede personen op een zwarte scooter.

De politie heeft in de omgeving van de overval direct een zoekactie ingesteld. Daarbij werd assistentie verleend door de politie Haaglanden. Ook werd een politiehelicopter van de Korps Landelijke Politiediensten ingezet. Omstreeks 13.10 uur werd de zoekactie afgeblazen. Er werden geen aanhoudingen verricht. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld middels een brief.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×