Vrachtwagen doorgereden na aanrijding met lijnbus

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een lijnbus, vanmorgen om 08.35 uur, op de Lammenschansweg. De vrachtwagen stond voorgesorteerd om vanaf de Lammenschansweg linksaf de Koninginnelaan op te rijden. De buschauffeur reed in dezelfde richting maar wilde rechtdoor rijden richting centrum. Op het moment dat de bus de vrachtwagen wilde passeren, rolde de vrachtwagen een stukje achteruit. Hierbij raakte hij de lijnbus. Twee ruiten van de bus sprongen. Niemand raakte gewond.

De vrachtwagen is opgetrokken en is de Koninginnelaan ingereden. Mogelijk heeft hij niet gemerkt dat hij de lijnbus raakte. De politie is op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen en getuigen van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×