Toegang Rhijnhof veiliger en herkenbaarder

De toegang van de gemeentelijke begraafplaats Rhijnhof krijgt een faclift. De begraafplaats moet daardoor een herkenbaarder entree krijgen. Bij de ingang komen een nieuw Poortgebouw met extra kantoorruimte voor de begraafplaats en een ‘pergola-achtige tuinmuur’. Ook wordt er een brug aangelegd.

Eerder waren er plannen om bij de ingang van Rhijnhof een rotonde aan te leggen. Nu is gebleken dat de weg ook met een eenvoudigere aanpassing veiliger kan worden gemaakt. Om de veiligheid op de Haagse Schouwweg te vergroten, krijgt deze straat een middenberm. Ook worden er nieuwe bomen aangepland. De totale kosten bedragen ruim zes ton.

Leiden rhijnhof


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×