Politiek Café in De Burcht

De Leidse afdelingen van Groen Links, de PvdA en D66 organiseren op zondag 1 februari a.s. een politiek café over arbeidsmarktbeleid in Leiden. Onder leiding van C. Smit (voorzitter overleg Leidse cliëntenraad – gemeente Leiden) discussiëren J. Laurier (landelijke cliëntenraad), T. Heerts (FNV), D. Wijfje (raadslid PvdA), M. Heekelaar (DIVOSA) en P. van Meenen (raadslid D66) over de mogelijkheden en onmogelijkheden van Leids arbeidsmarktbeleid, de nieuwe Wet Werk en Bijstand en de voortdurende problemen van de Leidse sociale werkvoorziening DZB.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Heeft het zin dat de gemeente Leiden een eigen arbeidsmarktbeleid voert? Waar ligt het evenwicht tussen bijstand en de verplichting om te reïntegreren? Kost de sociale werkvoorziening niet gewoon veel te veel geld? Zo snel mogelijk privatiseren van de Zijlbedrijven of niet?

Het politiek café begint om 15.00 uur en vindt plaats in Sociëteit de Burcht, Burgsteeg 14 in Leiden. Iedereen is welkom.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×