Hoogbejaarde vrouw verkracht

Een 93-jarige vrouw uit Leiden is in de nacht van zaterdag op zondag overvallen en verkracht in haar woning aan het Jacques Urlusplantsoen in Leiden. Dit heeft vermoedelijk plaatsgevonden tussen 23.00 uur en 02.00 uur. De politie Hollands Midden heeft een team van 25 rechercheurs op de zaak gezet. Op dit moment wordt een uitgebreid buurtonderzoek uitgevoerd.

De politie is op zoek naar getuigen die op of rond het genoemde tijdstip iets hebben gezien – hoe onbelangrijk ook – op het Jacques Urlusplantsoen. Zij worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam, telefoon 0900 – 8844. In verband met het onderzoek kunnen er verder op dit moment geen mededelingen worden gedaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×