Studenten Groepering Leiden organiseert Klaagdag

De Studenten Groepering Leiden (SGL) zal vanaf 10 februari jaarlijks de Grote SGL Klaagdag organiseren. Op die dag zal de SGL een groene ‘klaagmuur’ langs alle faculteiten trekken, zodat studenten hun klachten, frustraties en opmerkingen op de muur kunnen prikken. Bovendien wordt De Grote SGL-Enquête uitgedeeld, waarin studenten duidelijk kunnen maken wat zij van de diverse actuele zaken en van de universiteit vinden. Deze gegevens zullen worden uitgewerkt en worden aangeboden aan de Universiteitsraadsfractie van de SGL. Aanleiding voor de initiatieven is een onderzoek, waaruit blijkt dat studenten denken dat vertegenwoordigers van studentenpartijen niet veel kunnen doen aan hun problemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×