Inloopochtend Borstkankervereniging

De regionale afdeling van de Borstkanker Vereniging Nederland organiseert op maandag 16 februari 2004 een inloopochtend van 9.30 tot 11.30 uur in het Diaconessenhuis aan de Houtlaan 55. De inloopochtend is bedoeld voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en die behoefte hebben met vrouwen te praten die zelf ervaring hebben met borstkanker. Vragen worden beantwoord, ervaringen worden uitgewisseld en mogelijke oplossingen worden aan de hand gedaan. Ook worden er praktische informatie en tips gegeven over bijvoorbeeld protheses, aangepaste bh’s en badpakken.

Iedere derde maandag van de maand worden deze inloopochtenden georganiseerd in het Diaconessenhuis. Iedereen is welkom op deze ochtend, dus niet alleen patiënten uit het Diaconessenhuis. De toegang is gratis. Voor meer informatie over deze inloopochtend kunt u contact opnemen met de contactpersoon Mieke v.d. Heeden, telefoon 071-541 77 19.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×