De 15-jarige Monique Honsbeek verdween op 28 januari, nadat ze om 12.15 uur haar school aan de Johan Wagnerlaan verliet. Sindsdien ontbreekt van haar elk spoor.

Leidse scholiere al week vermist

Sinds woensdag 28 januari wordt de 15-jarige Leidse scholiere Monique Honsbeek vermist. Het meisje is die dag tot 12.15 uur naar school geweest. De dependance van de Korte Vlietschool aan de Johan Wagnerlaan te Leiden. De Korte Vlietschool is een zmlk-school. Monique heeft de school verlaten op haar rode mountainbike. Waar zij vervolgens naartoe is gegaan, is onbekend. Het meisje had met haar ouders afgesproken dat ze uit school gelijk naar huis zou komen. Daar zou zij geld krijgen om de stad in te gaan met vrienden met wie ze om 13.00 uur bij de Bart Smit aan de Haarlemmerstraat had afgesproken. De politie vreest voor een misdrijf omdat Monique normaal niet wegloopt of afspraken niet nakomt.

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met het team Strauss van Politie Hollands Midden, afdeling Recherche Leiden; op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer 071-5210538. Het team dat onderzoek doet naar haar verdwijning is ook bereikbaar onder telefoonnummer: 071 5258830.

SIGNALEMENT

Personalia

Monique Honsbeek
geboren op 7 Januari 1989

Lengte        165 – 170 centimeter
Postuur       stevig
Huidskleur    blank
Kleur ogen   bruin
Kleur haar   gegolfd lang rood / rossig haar
Bijzonderh.  sproeten
Monique Honsbeek

Kleding Monique

Donkerblauwe spijkerbroek
Witte gympen met blauwe print voorzien van glitters, zwart met rode veters
Korte donkere bruine jas

Leiden mhonsbeek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×