VVD Tweede Kamerlid Charlie Aptroot.

Politiek Cafe over overbodige regels

Aanstaande woensdagavond organiseert de VVD, afdeling Leiden een politiek café met als gast VVD Tweede-Kamerlid Charlie Aptroot. De discussie gaat over het terugdringen van overbodige regels en de administratieve lastendruk die daarmee gepaard gaat.

Vanaf 20.00 u. is iedereen welkom in Café Brasserie Vanderbijl aan de Breestraat 157. Om 20.30 uur zal Charlie Aptroot een inleiding houden waarna er gelegenheid is om vragen te stellen. Aansluitend is er gelegenheid om met hem en elkaar informeel van gedachten wisselen en borrelen.

Meer informatie staat op //www.minderregels.nl/.

Woensdag 11 februari organiseert de VVD afdeling Leiden weer een politiek café. Dan is Stef Blok, voorzitter van de Parlementaire Commissie Onderzoek Integratiebeleid, te gast. Vanaf 20.30 uur zal Stef Blok ingaan op het eindrapport “Bruggen Bouwen” van de Onderzoekscommissie Integratiebeleid. Aansluitend is er uitgebreid gelegenheid voor discussie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×