Auto raakt van de weg en vliegt in brand

Een 22-jarige automobilist uit Lisse is in de nacht van maandag op dinsdag rond 00.45 uur op de Rijnsburgerweg de macht over het stuur verloren. De auto schoot van de weg, raakte een lichtmast en een hek en kwam tegen een tuinmuur tot stilstand. Een 26-jarige man uit Warmond werd uit de auto geslingerd. Een 24-jarige man uit Warmond raakte in de auto bekneld. Het slachtoffer werd door de brandweer bevrijd.

De twee mannen uit Warmond zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het LUMC. De bestuurder werd met een hersenschudding overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De politie liet van de bestuurder een bloedproef afnemen. Kort na de aanrijding raakte de auto in de brand. Een buschauffeuse van Connexxion bluste het vuur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×