ChristenUnie en CDA organiseren armoededebat

De ChristenUnie en het CDA organiseren op woensdag 18 februari gezamenlijk een thema-avond over armoede in Leiden. Regelmatig komen er bij de partijen signalen binnen, die erop wijzen dat steeds meer mensen niet langer in staat zijn om de eindjes aan elkaar te knopen.

De partijen willen de Leidse armoede vanuit verschillende invalshoeken belichten, om zo een beter beeld te krijgen van de oorzaken en achtergronden. Maatschappelijke organisaties merken dat armoede veel gezichten kan hebben en dat mensen uit deze doelgroep vaak met meer dan één probleem tegelijk te kampen hebben, aldus het CDA en de ChristenUnie. Op deze avond staan dus niet de nieuwe Wet Werk en Bijstand of het kabinetsbeleid centraal, maar worden dieper liggende structuren bloot gelegd en mogelijkheden verkend om hier iets aan te doen. De bijeenkomst vindt plaats in de Waalse Kerk aan de Breestraat 64.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×