VVD-Kamerlid: Rutte moet Leiden op vingers tikken

Staatssecretaris Rutte van het Ministerie van Sociale Zaken moet de gemeente Leiden op de vingers tikken voor een te royaal bijstandsbeleid. Dat schrijft RTV West op haar website naar aanleiding van een brief van het VVD-Kamerlid Weekers aan de Staatssecretaris. In Leiden hebben pas afgestudeerden recht op een bijstandsuitkering, zonder de plicht om in de eerste drie maanden elke baan aan te nemen die wordt aangeboden. Volgens Weekers is dat in strijd met de nieuwe bijstandswet. Rutte moet Leiden corrigeren voor haar beleid, aldus het VVD-Kamerlid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×